Detoxamin Acai Slim Capsule

CENA 5350.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na magnetninakitonline@gmail.com

Description

Detoxamin Acai Slim Capsule – Tablete za mršavljenje

 

Detoxamin Acai Slim Capsule, tablete za mršavljenje dva osnovna sastojka ovog preparata čija je prvenstvena namena smanjenje telesne težine, su Konjac mannan (glucomannan) koren japanske biljke konjac (Amorphophalus konjac) i Acai berry, plodovi brazilske palme ( Euterpe oleracea ), čijim zajedničkim delovanjem, pored gubitka viška kilograma, nastaju i drugi, višestruko pozitvni efekti po zdravlje.

Glucomannan, polisaharid rastvorljiv u vodi, sa izuzetno visokim procentom biljnih vlakana ( 89,4 gr na 100 gr suve materije), dobijen iz korena japanske biljke konjac. Biljna vlakna, rastvorljiva u vodi, imaju osobinu da rastvorena u vodi povećavaju svoj volumen za 50 do 200 puta.

Ovako uvećanim volumenom biljnih vlakana ispunjava se želudac i stvara osećaj sitosti, što dalje ima za posledicu potrebu za manjim unosom hrane čime se direktno utiče na smanjenje težine. Sa druge strane Glucomannan, pored izuzetno niske kalorijske vrednosti, usporava varenje, sprečava naglo povećanje nivoa glukoze u krvi, reguliše nivo šećera u krvi,što dovodi do lučenja insulina i odlaganje ugljenih hidrata u vidu masti u masne depoe.

Stabilizacijom glikoregulacije i smanjenjem skokova nivoa šećera posle uzimanja hrane, postižu se dobri efekti u tretmanu pacijenata koji boluju od šećerne bolesti tipa 2. Glucomanan vezuje za sebe žučne kiseline u crevima koje se eliminišu iz organizma putem digestivnog trakta. To podstiče organizam da pretvara više holesterola u žučne boje te na taj način značajno smanjuje vrednosti holesterola u krvi.

Takodje je značajno i veoma brzo smanjnje triglicerida u krvi. Rastvoren u vodi Glucomanan formira prirodni gel koji omekšava stolicu i pospešuje i ubrzava prolazak stolice kroz crevo, sprečavajući zatvor. Svojim balastnim biljnim vlaknima Glucomanan pospešuje razmnožavanje probiotičkih bakterija što takodje poboljšava rad digestivnog trakta i creva, te podiže imunitet organizma.

Detoxamin Acai Slim Plus capsule prvenstveno su namenjene onima koji žele da na pravi način reše problem sa viškom kilograma, ali takodje služe za rešavanje povišenog holesterola i triglicerida u krvi, koriste se u regulaciji nivoa šećera u krvi kod dijabetičara, pomažu i regulišu varenje i pomažu kod konstipacije i zatvora, regulišu crevnu floru i pospešuju razvijanje probiotičke flore u crevima.

Glucomannan, kao jedan od osnovnih sastojaka Acai Slim Plusa, je jedini sastojak u dodacima ishrani namenjenim mršavljenju koji je preporučen je od strane Evropske agencije za bezbednost hrane (EFSA), kao sastojak koji naučno dokazano nema nikakvih štetnih posledica na ljudsko zdravlje.

Naprotiv, u pomenutoj Studiji od 09.12.2010.g., su na najbolji način opisani pozitivni efekti tog sastojka na već opisane učinke Acai Slim Plusa, od kojih je uticaj na mršavljenje najbitniji. Umerena fizička aktivnost će doprineti boljim rezultatima i generalno će uticati na dobro zdravlje.

Detoxamin Acai Slim Plus Capsule:

DT – 011, 90 kapsula

Sastojci po kapsuli: Glucomannan 370mg, Acai Berry 20mg, Zeolit 20mg Kapsula: celuloza 90 mg

Način doziranja: 

Preporučena dnevna doza je 3 x dnevno 1 do 3 kapsule (u zavisnosti od planiranog i željenog gubitka telesne težine) pola sata pre konzumiranja obroka, uz 2 do 3 čaše magnetno-polarizovane vode.

CENA 5350.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.MagnetniNakit.com možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.MagnetniNakit.com možete kupiti samo od distributera kompanije.
pozovite već danas – 00 381 63 342 380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Detoxamin Acai Slim Capsule”