Detoxamin

CENA 6000.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na magnetninakitonline@gmail.com

Category: Tag:

Description

Detoxamin – kapsule

 

500mg 

Detoxamin – aktivirani zeolit, ujedno i JEDINI ZEOLIT na našem tržištu registrovan u Agenciji za lekove i medicinska sredstrva kao MEDICINSKO SREDSTVO. Maksimalne je čistoće, bez primesa, boja, aditiva i konzervanasa.

– Prirodna formula

– Aktivirani zeolit

– Podrška jetri

– Antioksidativno dejstvo

– Povećava energiju

– Podstiče mršavljenje

Zeolit je 100% prirodni mineral kojeg ljudski organizam prepoznaje kao vlastitu supstancu. Apsolutno je siguran i netoksičan, nema smrtonosnu ni toksičnu dozu, nema nuspojave ili bitnie interakcije s drugim lekovima, suplementima i dodacima ishrani. Zeolit ne stvara zavisnost, ne taloži se u organima, u potpunosti se eliminše iz tela. Detoxamin je prirodni medicinski proizvod koji deluje kao katjonski izmenjivač u želudačno-crevnom traktu i može selektivno da vezuje određene štetne materije. Detoxamin se bazira na prirodnom zeolitu klinoptilolitu, koji je optimizovan jedinstvenim postupkom, PMA- panaceo-mikro-aktivacijom (PMA-zeolit). Time su biofizička svojstva prirodne aktivne supstance u PMA-zeolitu značajno pojačana.

Preporuka je da se uzima kao preventiva ali i kao pomoć kod klasične medicinske terapije kod brojnih zdravstvenih tegoba i poremećaja. Pored toga što je “čistač” organizma od teških metala, ima jako ativirusno i antigljivično dejstvovraća Vaš organizam u ravnotežu i jača imuni sistem. Još jedno njegovo značajno svojstvo je da u svome “kavezu” zadrži lekovite supstance i da ih odnese do udaljenih organa tako da se ne oštete, da se ne bi  umanjilo njihovo dejstvo usled različitih metaboličkih procesa. To znači da zeolit u kombinaciji sa prirodnim preparatima  pojačava njihovo dejstvo i na taj način se i sa manjom koncentracijom prirodnog preparata postiže bolji efekat. U organizmu aktivno djeluje 4-6 sati, a nakon toga se u potpunosti eliminše kroz stolicu, mokraću i znoj. Svima nam je potreban, jer pomaže eliminaciju štetnih materija i što je najvažnije teških metala (Pb, Cd, As, Cr, Ni) ,  koji su se godinama taložili u našem organizmu a koje organizam nije u stanju da spontano u potpunosti izbaci. Čak i da se ne bavimo zanimanjima koja podrazumevaju izlaganje teškim metalima, jedan deo teških metala, toksina i aditiva unosimo u organizam preko hrane, vode, vazduha, kozmetičkih preparata tako da i da najzdravije živimo, mi hteli ne hteli bivamo izloženi teškim metalima koji opterećuju naš organizam i vremenom mogu dovesti do bolesti.

Drugi glavni okidač u pojavi mnogih bolesti je , koji nastaje delom  kao posledica normalnih metaboličkih procesa i biohemijskih reakcija u zdravom organizmu a delom je posledica naših loših navika, prekomerne upotrebe lekova, zračenja, preteranog izlaganja suncu ali i kao posledica povećanog fizičkog opterećenja /kod sportista/- zbog čega nam je takođe potreban zeolit. Zeolit smanjuje formiranje slobodnih radkala u digestivnom traktu za oko 50% a pored toga jača crevnu sluznicu i regeneriše je čime vremenom  smanjuje intoleranciju na hranu posebno gluten.Naučno je dokazano da je PMA-zeolit u stanju da značajno pozitivno utiče na integritet crevnog zida – mereno preko smanjene koncentracije zonulina, koji je „tight junction modulator“.

UPOTREBA:

 3×1-2 kapsule dnevno uz čašu vode.

Stalne kontrole garantuju visok kvalitet i delotvornost medicinskog proizvoda shodno evropskoj direktivi 93/42/EEC. Naučno ispitan.

NEŽELJENA DEJSTVA:

Osim opstipacije /zatvora/ koja može nastati nakon primene većih doza, nisu poznata neželjena dejstva.

Pošto Detoxamin može pojačati sopstvenu imunološku reakciju tela, informišite lekara u slučaju istovremenog uzimanja lekova.

RELATIVNE KONTRAINDIKACIJE samo nakon konsultacije sa lekarom:

Pri primeni imunosupresiva i antireumatika, tokom hemoterapije, kod dece, trudnica i dojilja i kod uzimanja lekova detoxamin uzimati 2h pre ili 2h nakon primene leka.

Ne prekoračivati navedenu dozu, ne inhalirati. Čuvati van domašaja dece mlađe od 6 godina. Nakon upotrebe zatvoriti kutiju. Čuvati na suvom mestu na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktnoj sunčevoj svetlosti.

CENA 6000.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.MagnetniNakit.com možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.MagnetniNakit.com možete kupiti samo od distributera kompanije.
pozovite već danas – 00 381 63 342 380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Detoxamin”