Happy disk – Magnetna pločica sa bakrom

CENA 4680.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na magnetninakitonline@gmail.com

Description

Happy disk – Magnetna pločica sa bakrom

Happy disk- magnetna pločica sa bakrom  mali, snažan i moćan popularni sadrži dva snažna neodimijska magneta i može se pričvrstiti za bilo koji deo odeće zahvaljujući kompatibilnom delu istog dizajna.

Happy disk- magnetna pločica sa bakrom je dostupan sa ili bez bakarnog dela, prema vašoj želji. Njegov organski oblik predstavlja neutralnu alternativu za sve one koji traže moćni magnet, ali ne žele nositi Magnetno Srce.

Happy disk – Magnetna pločica sa bakrom
Materijal: nerđajući čelik, bakar
Završni sloj: poliranje
Broj magneta: 2
Jačina magneta: 1800 gaussa
Veličina: 38 x 20 mm
Mogućnost graviranja

Magnetna pločica 877Magnetna pločica 877

Happy disk je dostupan sa ili bez bakarnog dela, prema vašoj želji. Njegov organski oblik predstavlja neutralnu alternativu za sve one koji traže moćni magnet, ali ne žele nositi Magnetno Srce.

Mali, snažan i moćan: popularni magnetni disk  poseduje dva snažna neodimijumska magneta i može se pričvrstiti za bilo koji deo odeće zahvaljujući odgovarajućem delu istog dizajna.

Prilikom kačenja magnetnog diska, molimo vas da ga ne pričvršćujete na magnetnu stranu, već na poliranu stranu (kako je prikazano na slici).

Kakav sve postoji Happy disk – magnetna pločica?

Postoje običan i bakarni Happy disk. Sam naziv govori o izgledu i kako se koristi. U samom disku se nalazi prirodni magnet i to snage 2200 gausa, što je dosta jače nego obična narukvica (1200g.) ili lančić (1200g.). Po ceni je čak i jeftinije.

Može da se pomera i koristi na telu od glave do pete i to sve u zavisnosti da li je u preventivnom smislu ili se sa njim gađa ciljano, bolno mesto radi bržeg oporavka. U programu naše energizacije pokriva oko 20 kg naše težine.

U tkivu ispod srca se pojačava metabolizam ćelija na svim nivoima kao i osnovno zdrava cirkulacija. Polarizovana krv (razdvojene krvne ćelije) posle lakše putuju celim telom a željeno mesto se brže oporavlja.

Šta se sve može stimulisati Happy disk- magnetna pločica sa bakrom?

Mogu se sa njim i stimulisati akumpukturne tačke.Kod problema sa kičmom ili celim zglobno-koštanim problemom gde je potrebno 12-15000 gausa je lako sakupiti količinu potrebnih magneta.

Gde se sve koristi Happy disk- magnetna pločica sa bakrom?

Happy disk- magnetna pločica sa bakrom se koristi kod glavobolja, raznih neuroloških i psihijatriskih problema, moždanog udara, infarkta, paralize, problema sa srcem, leđima, kičmom, dijabetesom, hepatitisa, poremećaja metabolizma jetre, gastritisa, bešike prostate, tetiva, mišića, bolnih menstruacija, kod anemičnih osoba itd.

Koliko dugo traje delovanje magneta?

Naši neodomijski magneti imaju doživotnu garanciju kada je reč o njihovom magnetskom delovanju (neodomij gubi samo oko 1% svoje snage za 100 godina).

Da li nositi magnetski nakit neprekidno?

Možete nositi Vaš magnetni nakit danju i noću (mnogi ljudi nikada ne skidaju nakit), ili možete Vaš magnetski nakit nositi samo preko dana ili, ako je to uslovljeno Vašim pozivom, samo noću. Magnetska terapija je prirodna terapija i osobe na nju reaguju različito. Isprobajte na što Vi najbolje reagujete. Lutajuće srce i Happy disk – primerci su magnetnog nakita sa kojima je možda najbolje započeti magnetnu terapiju.

Koje su prednosti magnetnog nakita?

Prednost ovakvog magnetnog  nakita nije samo u njegovoj jačini već i u činjenici da ga možete postaviti na bilo koji deo tela. Najbolje je da to bude najbliže mestu bola ili zdravstvenog problema.

Koja je uloga bakra u Happy disk- magnetna pločica sa bakrom?

Uloga bakra u Happy disku.

Bakar je neophodan vezivni element u organizmu a naročito u krvnim sudovima i mišićima. Bakar je prirodni antibiotik jer ima određena antibakterijska svojstva.

Prirodni je antireumatik.

Bakar u organizmu učestvuje u transferu gvožđa od želudca do krvi. Zato je izuzetno potrebno koristiti lutajuće srce ( ili neki drugi nakit ) sa bakrom kada su neke upale ili infekcije. Bez bakra je naš organizam kiseo i pH u krvi pada. Bakar pomaže da  proizvodi insulin, bakar je vezivni element u tkivima a u krvnim sudovima-vene su krte, bez bakra sedi brže kosa, opadaju seksualne funkcije itd.

Bakar iz lutajućeg srca ili nekog drugog magnetnog nakita se rastvara preko znoja i prenosi na kožu. Poneko pomisli da je loše jer ostavi zelen trag,a ustvari smo mi kiseli.

Kako se bakar upija putem Happy diska- magnetne pločice sa bakrom?

Bakar se upija kroz kožu, ulazi u krvotok i popravlja pH. Kada su jače upale, bakar hoće i da pocrni. Odličan je pokazatelj u kakvom nam je stanju organizam. Ima mnoge dobre strane a jedna je još jako važna. Za one koji nose nakit koji nema bakra a ima cirkona ili je osetljiv.

Kako Happy disk- magnetna pločica sa bakrom pomaže kod stresa?

Kada doživite stres ili ste jako umorni-kiseli ili ste pod virusom, primetili ste sigurno da vam nakit crni ili hoće neki cirkon da ispadne. U tim slučajevima kada nosite bakarno srce,ono služi kao kondezator i prikuplja negativnu energiju. Pocrni bakar a cirkoni i nakit ostaju u normalnom stanju. Bakar na srcu može da se opere ili će sam da se povrati i dobije normalnu boju osim ako se nije previše istrošio.

Koja je cena Happy disk- magnetne pločice sa bakrom?

Cena Happy disk- magnetna pločica sa bakrom je 4800,00 dinara.

CENA 4680.00

Kako kupiti Happy disk- magnetnu pločicu sa bakrom?

Happy disk- magnetna pločica sa bakrom možete kupiti popunjavanjem kontakt forme dole, na telefon +38163342380  ili e-mail: magnetninakitonline@gmail.com

 877-2  Hepi disk sa bakrom 

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.MagnetniNakit.com možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.MagnetniNakit.com možete kupiti samo od distributera kompanije.
pozovite već danas – 00 381 63 342 380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Happy disk – Magnetna pločica sa bakrom”