Immun-Aktiv Plus

CENA 3000.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na magnetninakitonline@gmail.com

Category: Tag:

Description

Immun-Aktiv Plus sa acerolom i cinkom

 

90 kapsula

Immun-Aktiv Plus dodatak ishrani na bazi acerole, cinka i ekstrakta biljke Cistus creticus namenjen je jačanju imunog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Veoma je efikasan u borbi protiv prehlade, gripa i virusnih infekcija.

DEJSTVO:

– Smanjuje rizik od kardiovaskularnih bolesti

– Snažan antioksidans

– Smanjuje nivo štetnog LDL holesterola i triglicerida

– Eliminiše teške metale

– Snažno antivirusno dejstvo

– Pomoćno sredstvo u terapiji Lajmske bolesti

– Antimikrobna aktivnost kod infekcija izazvanih pojedinim sojevima stafilokoka, E.coli, enterobakterijom, klebsijelom, pseudomonasom.

Biljka Cistus Incanus potiče sa Mediterana.

Opšte je poznato da biljne vrste koje rastu u mediteranskim ekosistemima izdržavaju višestruke stresore i teške uslove, kao što su suša, velika izloženost suncu i visoke temperature.

Mediteranske biljke proizvode visoke nivoe polifenola kako bi ih zaštitile od ovih stresora.

Cistus Incanus ima najveći sadržaj polifenola od bilo koje biljke u Evropi, te nije čudo da je ova biljka proglašena 1999 g. biljkom godine zbog svojih benefita koje ima na zdravlje.

Dosadašnja istraživanja pokazala su da pored toga što ima snažan antioksidativni efekat, ova biljka može značajno da reguliše povišene vrednosti LDL holesterola i triglicerida čime se značajno smanjuje rizik od kardiovaskularnih bolesti. Njena snažna antimikrobna svojstva poznata su od davnina, jer su čajevi i tinkture ove biljke korišćene od strane lokalnog stanovništva kao pomoćna sredstva u tretiranju ozbiljnih infekcija izazvanih Marburg i Ebola virusom, viirusom H1N1 zahvaljujući sposobnosti da spreče vezivanje virusa za ćeliju domaćina. Ova biljka važi za odličnog čistača organizma od teških metala.

Profesor Klaus Peter Sigers Univerzitet u Lubeku dokazuje da Cistus detoksikuje vaše telo i eliminiše toksične teške metale iz dima cigareta, zubnih plombi i zagađenja životne sredine. Siegerova studija je pokazala da je kod pušača koji su pili 50 miligrama dva puta dnevno tokom četiri nedelje, na kraju perioda istraživanja, nivo kadmijuma u krvi učesnika bio znatno niži nego ranije. Cink citrat i vitamin C dodatno doprinose jačanju imunskog sistema.

UPOTREBA:

2 puta dnevno po 1 kapsulu popiti sa malo tečnosti, bez žvakanja.

UPOZORENJE:

Proizvod nije namenjen deci, trudnicama i dojiljama. Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Dodaci ishrani nisu zamena za uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara/farmaceuta. Proizvod ne sadrži gluten.

INTERAKCIJE nisu poznate interakcije.

CENA 3000.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.MagnetniNakit.com možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.MagnetniNakit.com možete kupiti samo od distributera kompanije.
pozovite već danas – 00 381 63 342 380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Immun-Aktiv Plus”