Magnetni roler za lice

CENA 7200.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na magnetninakitonline@gmail.com

Description

Magnetni roler za lice

 

Magnetni roler za lice 3D roler sa dve rotirajuće masažne kugle, 6 magneta svaki jačine 0,22T i 8 germanijumskih loptica. Namenjen je za stimulaciju cirkulacije u predelu lica i poboljšanje limfne drenaže.

Magnetni roler za lice najbolje je koristiti izjutra nakon umivanja i uveče pre spavanja. Na čisto i suvo lice prisloniti roler i tokom 3-5 minuta nežno masirati lice, kako bi se stimulisala cirkulacija i poboljšala limfna drenaža. Masažu započeti od vrata prateći zatim linije lica (prikazano u lifletu koji se dobija uz roler) ponavljajući svaki pokret 3-8 puta sa obe strane lica. Za predeo ispod očiju i oko usana koristiti nežno samo jednu kuglu masažera. Nakon masaže može se na lice naneti odgovarajući serum ili krema. Naša preporuka je da se kombinuje sa prirodnom Sanovita kozmetikom jer se na taj način postižu najbolji rezultati.

Magnetni roler za lice preporučuje se u cilju poboljšanja mikrocirkulacije lica; poboljšanja limfne drenaže; stimulacije mimične muskulature; prevencije pojave bora i umanjenje već postojećih.

Magnetni roler za liceMagnetni roler za lice

NEŽELJENI EFEKTI:

Magnetna terapija u principu nema neželjenih efekata. U nekim slučajevima može doći do prolazne reakcije (pojačanje bola, pojačano znojenje, osećaj toplote, blaga vrtoglavica, pojačan priliv energije, blago povećanje pritiska, osećaj lupanja srca), koja ukazuje na činjenicu da je telo počelo da reaguje na primenu magneta. Period adaptacije je individualan i zavisi od osobe do osobe.

VAŽNO:

Magnetna terapija je pomoćno sredstvo i dopunski prirodni vid terapije i ne sme zameniti standardne terapijske metode i procedure, lekarske i sistematske preglede.

Magneti mogu da oštete kreditne i druge magnetne kartice, s toga ih nemojte nositi i ostavljati u neposrednoj blizini poveza.

ODRŽAVANJE:

Ne koristiti istovremeno sa drugim proizvodima za negu. Nakon upotrebe očistiti vlažnom krpom.

4090-1

Zemlja porekla: Nemačka, Bingen

CENA 7200.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.MagnetniNakit.com možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.MagnetniNakit.com možete kupiti samo od distributera kompanije.
pozovite već danas – 00 381 63 342 380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Magnetni roler za lice”