Magnetni štapić 400

CENA 3840.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na magnetninakitonline@gmail.com

Description

Magnetni štapić 400 – Provereno stvara živu vodu

 

Magnetni štapić 400 na čijem se vrhu nalazi PRIRODNI magnet 2000 gausa, voda se promuti u pravcu skazaljke na satu 10-15 krugova. Vraća se prirodni polaritet, imitira se ponovni prolazak pored namagnetisanih stena i odmah je pitkija, mekša i najpribližnija je prirodnoj.

Magnetni štapić za vodu Energetix:

Mogu da se i magnetišu i druge tečnosti kao na primer sok ili čaj do temperature 60 stepeni. Ovo treba svi da koriste jer ima mnogobrojna pozitivna dejstva. Postoji i magnetni podmetač.

Mi smo 70-75% voda. Svi metabolički procesi u ćelijama se ne mogu odvijati bez vode. Prirodna voda je najbolja za naš organizam zbog same strukture atoma i ugla između vodoničnih veza. Prirodna voda nosi sa sobom prirodni polaritet jer se namagnetisala od prirodnog magnetizma (neodinijma) kroz prolazak, pored namagnetisanih zemljinih stena, do izvora.

Magnetna voda:

Voda je paramagnetik jer nema strukturu magneta. Kada se nađe u magnetnom polju smanjuje se ugao između vodoničnih veza, menja se napon, menja se gustina vode, viskoznost, provodljivost, povećava se površinski napon, povećava pH sa neutralnog do bazne vrednosti naše krvi pa i preko toga što je jako važno za život i metaboličke procese, rastvorljivost proteina, enzima, kao i njeno lakše kretanje kroz ćelijske membrane.

Sve je ovo bitno jer odrastao čovek u sebi ima u proseku 50-60 L vode, a bitno je i kakve. Magnetna voda nije lek ali alkalizuje organizam što je izuzetno lekovito pored ostalih dobrih svojstva koje poseduje. Nije isto imati živu ili tehničku vodu u organizmu.

U prirodi je izvorska živa voda, a šta bi trebalo da bude u vašem domu?

Kako se pravi magnetna voda?

Štapić se stavlja u posudu sa vodom i nakon 15 sekundi okretanja štapića, voda postaje namagnetisana. Štapić se ne mora vaditi iz posude.
Na isti način se mogu namagnetisati i sva druga pića, uključujući sokove, mleko, pa i alkoholna pića.
Tečnosti zadržavaju magnetizam do 3 dana od momenta namagnetisanja.
Štapić se ne sme stavljati u tople napitke i iskuvavati da ne bi izgubio magnetizam.
Preporučuje se da se pije najmanje 2l namagnetisane vode dnevno.

Princip funkcionisanja magnetnog štapića na vodu:

Pod uticajem magneta voda menja svoju strukturu.
Umesto velikih molekula, grupiše se u trimere (po tri molekula zajedno) koji su najpovoljniji za život.
Menja se gustina vode, viskoznost, provodljivost i Ph vrednost, kao i površinski napon, što je sve važno za život i ubrzanje metaboličkih procesa, rastvorljivost proteina, enzima i dr.
Molekuli postaju sitniji i lakše prodiru u ćeliju kroz polupropustljivu membranu, unoseći hranljive materije, a lakše iznose rastvorene štetne materije i nečistoće.
Uz to, u magnetnoj vodi kalcijum postaje jonizovan i njegovi kristali se lakše vezuju za kosti, ne talože se na zidovima krvnih sudova, niti u bubrezima i bešici, a postojeći pesak i kamenje u bubrezima se smanjuje i trajno eliminiše.

Uloga magnetne vode:

Magnetni štapić Magnetni štapić

 

Zadovoljava osnovne potrebe ljudskog organizma za:
– rastvaranje proteina
– čišćenje slobodnih radikala
– prenos informacija kroz telo
– međućelijska razmena
– detoksikacija organizma
– učešće u metaboličkim procesima

Pored toga, magnetna voda ima sledeće uloge:
– revitalizuje celo telo
– ima pozitivan efekat na nervni sistem, poboljšava mentalne funkcije
– reguliše funkciju srca i pomaže u čišćenju zapušenih aterosklerotičnih krvnih sudova
– smanjuje kiselost i stimuliše alkalnost organizma
– ubrzava zarastanje rana i opekotina
– koristan je kod lečenja gastritisa, čira na želucu, tankom i debelom crevu
– stimuliše imuni sistem i poboljšava oporavak posle bolesti
– koristan je za urinarni sistem i kod bubrežnih bolesti, sprečava nastanak peska i kamena
– hidrira organizam zbog čega se koristi kod astme, bronhitisa, kašlja…

Prednosti magnetnog štapića:

– nanodijumski magnet jačine 0.2T (2000 gausa)
– za 100 godina gubi samo 1% svoje moći
– voda postaje pitkija i lakše se unosi potrebna količina vode u organizam
– eliminiše pesak i kamenje u bubrezima i sprečava stvaranje novih
– pojačava imunitet
– održava vitalnost ćelije
– preventiva od osteoporoze
– reguliše probavu
– vodu čini pogodnom i za umivanje
– proizvod za celu porodicu

VAŽNO!!!

U cevima, flaši itd. NAKON DVA DANA i prirodna postaje tehnička, gubi polaritet i strukturu od tri molekula u klastreru vode i molekuli se ponovo, da bi lakše razumeli, grupišu na grudve od 30-ak molekula. Hemiski je ista ali teža za piće i teže radi u metabolizmu. Prirodna je meka, organizam je lako prepoznaje i pitkija je ali se mora piti u roku od dva dana da bi imala sva pozitivna prirodna svojstva.

POŠTO SMO 70% VODA, KAKVU BI VOLELI DA IMATE VODU U SEBI, PRIRODNU ILI TEHNIČKU?

I konačno u vašem domu je Magnetna voda ili pandan (najpribližnija) prirodnoj.

Pod uticajem magnetne vode, jako je važno, kalcijum postaje jonizovan i pravi laminarne kristale koji se lako ispiraju. Nejonizovan kalcijum ima zvezdastu strukturu i često se deponuje u našem organizmu obrazujući pesak ili kamenje u bubregu. Ima sva pozitivna dejstva na epitalne ćelije tankog creva, pa opstipacije postaju zaboravan problem, mekša je, pitkija i bistrija, smanjuje kiselost i stimuliše alkalnost organizma, ima izražen terapijski efekat kada su u pitanju problemi sistema za varenje, može biti od koristi kod astme, groznice, prehlada i kašlja, bronhitisa i upale grla, ima pozitivan efekat na autonomni nervni sistem, korisna je za urinarni sistem i kod bubrežnih bolesti jer poboljšava metaboličke aktivnosti jer sprečava nastanak peska i kamena.

Potpomaže njihovo uklanjanje, smanjuje toksične depozite u tkivu, potpomaže regulaciju krvnog pritiska, lakše prolazi kroz ćelijske membrane i jednostavno svaki metabolički proces je nezamisliv bez vode. Hlor i ostale gasovite štetne materije zarobljene molekulima vode isparavaju momentalno samim magnetisanjem jer se menja ugao između vodoničnih veza. Zato je umivanje i ispiranje rana-obolelih mesta na koži, jako preporučljivo magnetnom vodom.

Jednostavno će naš organizam da uradi bilo koji metabolički proces sa usitnjenim molekulima mnogo brže i lakše, do 10 puta. To je isto tako lakše kao kada jedete keks po keks, nego da stavite 10 keksova u usta i da žvaćete. Voda prenosi magnetno polje i informacije kroz naš organizam.Voda ima memorijsko pamćenje i zato je treba oživljavati i povratiti memoriju prirode.

Na vrhu je prirodni magnet neodimijum koji je i ujedno najjači magnet u prirodi. On je zadužen da se voda razmemoriše od svakakvih informacija koje je dobijala do čaše za piće i da vrati onu prvobitnu memoriju prirode, koju je imala protokom kroz namagnetisane neodinijumske stene do izvora.

Zato su oni koji piju često vodu sa česme usporeniji, umorniji, češće i teže bolesniji, teže se oporavljaju itd..

Zbog toga je jako bitno da imamo adekvatno magnetno polje i magnetnu vodu u našim ćelijama. To je jedan od podjednako važnih uslova za život.

Za magnetisanje vode u telu kao i telesnih tečnosti pomaže i prirodna magnetna terapija spolja jer posedujemo ogromnu količinu vode u svom telu.

(Prema nalazima Keneta S. Dejvisa i Džona A. Deja, prirodna izvorska voda se sastoji od 18 različitih molekularnih jedinjenja i 15 raznovrsnih jona, što ukupno čini 33 komponente. Destilovana voda i „kišnica“, za razliku od izvorske vode, ne sadrže te elemente. To bi značilo da je prirodna voda nešto mnogo više nego „H2O“ – tj. jedinjenje 2 atoma vodonika sa jednim atomom kiseonika.)

Klasteri žive vode i klastri tehničke vode pod mikroskopom. (Šta bi voleli da imate u svom telu?)

Živa voda je negativno nabijena voda, za razliku od tehničke, bogata je slobodnim elektronima i zato je vrlo jak antioksidans jer daje mogućnost slobodnim radikalima da se vežu za te elektrone a ne za neke druge iz tela tako da ima lekovito svojstvo.

MAGNETNA VODA REVITALIZUJE ČITAVO TELO.

URAĐENA SU VELIKA ISTRAŽIVANJA A I SAMA DUGOGODIŠNJA PRAKSA GOVORI NAJBOLJE.

U sklopu programa energizacije pokriva oko 20 kg telesne težine svake osobe…

VAŽNO:

Ako svaka porodica koristi kod svoje kuće bar po jedan naš magnetni štapić, urađen je veliki pomak u napretku zdravlja nacije i čovečanstva. Samo naš magnetni štapić je od neodimijuma, prirodnog magneta, a ostali koje možda i negde poklanjaju su samo „“namagnetisana gvožđa““ koja daju neki sasvim peti polaritet prilikom polarisanja vode.

„Naš štapić za vodu je registrovano pomoćno medicinsko sredstvo, kao deo magnetoterapije, i zaštićen je patentom“.

Ko proizvodi Magnetni štapić za vodu?

Proizvodi ga kompanija Energetix Nemačka.

To znači da ima sve potrebne sertifikate i studije koje dokazuju delotvornost na ljudski organizam. Ima ogromnu primenu u pomoćnom lečenju iako daje samo jedan uslov za život, „voda“, koji se popravlja na pravi i najbolji način.

Magnetni štapić  za vodu, dostupan sa različitim motivima, takođe pretvara svakodnevnu potrebu od 1,5 litar vode u vizuelno zadovoljstvo.

Vesela skakutava žaba, zaštitni znak , ima jedan od svojih očiju ukrašen sjajnim kristalom.

Detelina sa četiri lista se smatra srećnom amajlijom; stoga je magnetni štapić za vodu idealan i kao poklon.

 400-1

CENA 3840.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.MagnetniNakit.com možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.MagnetniNakit.com možete kupiti samo od distributera kompanije.
pozovite već danas – 00 381 63 342 380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Magnetni štapić 400”