Peptidni serum

CENA 1560.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na magnetninakitonline@gmail.com

Category: Tag:

Description

Peptidni serum – Specijalna nega lica

 

Peptidni serum protiv bora i starenja kože. Peptidi najdelotvornije replikuju ćelije kolagena u koži i na taj način pojačavaju obnovu kože i povećavaju njenu elastičnost.

Palmitoil tripeptid – 38 je anti-age supstanca koja se koristi protiv bora i starenja kože. Izveden je iz tripeptida KMK koji se prirodno nalazi u kolagenu VI i lamininu.

Dosadašnje In vitro studije su pokazale da palmitoil tripeptid 38 pokazuje efekat sličan matrikinu koji stimuliše sintezu šest glavnih proteina: hijaluronske kiseline, fibronektina, laminina 5, kolagena I, II, IV.

Palmitoil tripeptid – 1 je supstanca koja je u stanju da popravi vidljiva oštećenja kože i da ojača njene potporne elemente.

Aloja – odgovara svakom tipu kože, može pokupiti višak sebuma i pomoći gnoju da izađe, istovremeno regenerišući kožu. Čuva njenu elastičnost i jača njenu zaštitnu barijeru sprečavajući prodor mikroorganizama koji dodatno mogu oštetiti kožu.

Peptidni serum  sprečava nastajanje bora, smanjuje vidljivost i dubinu bora od 30 do 100%, poboljšava elastičnost kože, pojačava obnovu kože i podstiče proizvodnju kolagena.

Peptidni serum namenjen je koži na kojoj su vidljive bore, postiže odlične rezultate ako se redovno koristi (2 puta dnevno), čak i kod starijih osoba sa trajnim borama vidljive su promene na koži.

Peptidi najdelotvornije replikuju ćelije kolagena u koži i na taj način pojačavaju obnovu kože i povećavaju njenu elastičnost.

Peptidi su omiljeni u dermatološkim ordinacijama kao jedan od najsavremenijih tretmana za ublažavanje dubokih bora.

SASTAV:

Voda, sok lista Aloje, glicerin, phenoxyethanol, hijaluronska kiselina, ethylhexylglycerin, limunska kiselina, Carbomer, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Polysorbate 20, Sodium benzoate, kalijum sorbat, Palmitoyl Triteptide-38, Palmitoyl Triteptide-1 Palmitoyl Triteptide-7.

NAČIN UPOTREBE:

Za optimalan rezultat najbolje je serum koristitii kao podlogu kremi za lice.

Ako smo propustili nanošenje seruma pre kreme, možemo ga upotrebiti posle ili tokom dana.

CENA 1560.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.MagnetniNakit.com možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.MagnetniNakit.com možete kupiti samo od distributera kompanije.
pozovite već danas – 00 381 63 342 380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Peptidni serum”