Reishi ekstrakt

CENA 4080.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na magnetninakitonline@gmail.com

Category: Tag:

Description

Reishi ekstrakt – Ganoderma Lucidum Azijska “pečurka besmrtnosti”

 

60 kapsula

Reishi ekstrakt – Ganoderma Lucidum  Azijska pečurka besmrtnosti otkrijte tajne tradicionalne medicine dalekog Istoka gljivom Reishi. Vraća vitalnost, poboljšava san, anti-age efekti.

U Aziji ova gljiva je korišćena kao prirodni lek još pre 4000 godina, nazivali su je nebeskom travom i pečurkom besmrtnosti. Od nje su se pripremali čajevi, tinkture i različiti lekoviti preparati.

Raste na mrtvim i umirućim stablima hrasta, bresta i javora, šljive, nekada priljubljena uz panjeve ili vezana za korene drveća.

 Reishi – Ganoderma Lucidum sadrži visoku koncentraciju:

 • organskog Germanijuma
 • polisaharide
 • beta glukan
 • selen

Primena pečuraka u praksi:

 • Održava vitalnost, jača Qi (životnu energiju)
 • Antitumorsko dejstvo
 • Jača i uravnotežava funkciju srca
 • Poboljšava san
 • Jača imuni sistem
 • Otklanja stres
 • Pomaže kod problema sa kožom

Jača imuni sistem i pomaže kod alergija:

Ova pečurka ima svojstvo imunomodulatora, jača imuni sistem kada je slab a sprečava patološki imuni (autoimuni) odgovor.

Mnogo je korisnija kod hroničnih bolesti disajnih organa kao što su respiratorne alergije, kašalj, astma, hronični bronhitis, nego kod akutnih bolesti na koje ima znatno slabiji efekat.

Istraživanja urađena u Kini i Japanu pokazala su da Reiši blokira sva četiri puta koja su povezana sa nastankom alergijskih reakcija, izazivajući supresiju prostaglandina koji su odgovorni za nastanak upalnih procesa i sprečavajući lučenje histamina koji je odgovoran za pojavu alergijskih reakcija.

Pošto su u kineskoj medicini, za proces disanja vezana dva organa – bubrezi i pluća, veoma je korisno ovu biljku kombinovati sa Kordicepsom, pa se po preporuci Kordiceps uzima ujutru a Reiši uveče.

Poboljšava fizičko i mentalno stanje:

Po tradicionalnoj medicini Reishi spada u gljive koje preko dejstva na srce umiruju duh, stvarajući emocionalni i mentalni balans. Usled traume i šoka, razvijaju se anksioznost, depresija, panični napadi i nesanica, a smatra se da Reishi gljiva može biti veoma delotvorna kod ovakvih stanja, te se iz tih razloga kaže da ova gljiva može „vratiti sjaj u očima“.

Poboljšava zdravlje srca i krvnih sudova:

Komponente Reiši gljiva koje direktno utiču na zdravlje kardiovaskularnog sistema su steroli, polisaharidi (beta D-glukan), triterpeni (ganodermična kiselina) i adenozin. Kod osoba koje su uzimale Reiši kao suplement, smanjen je nivo štetnog LDL holesterola, znatno se poboljšala cirkulacija u krvnim sudovima, značajno je regulisan nivo šećera u krvi, a zahvaljujući adenozinu smanjeno je stvaranje plakova u krvnim sudovima. Sve ovo značajno može pozitivno uticati na kardiovaskularni sistem i biti od velikog značaja u prevenciji bolesti srca i krvnih sudova.

Pomoćna terapija kod kancera:

Antitumorski efekti ove gljive poznati su od davnina. Mnoga naučna istraživanja potvrdila su njihovu dugogodišnju primenu kao antitumorskog leka. Kod invazivnih karcinoma prostate i dojke, značajno može smanjiti i usporiti rast tumorskih ćelija. Zahvaljujući svojoj imunomodulatorskoj sposobnosti značajno može pomoći kod tumora pluća uzrokujući apoptozu (programiranu smrt tumorskih ćelija). Takođe, dokazano smanjuje aktivnost Ebstain-Barr virusa koji se dovodi ne samo u vezu sa mononukleozom već je odgovoran i za pojavu Burkitovog lifoma kao i Hočkinovog i non-Hočkinovog limfoma i kancera želuca.

Anti-aging gljiva:

Smatra se da komponente Reishi gljiva zahvaljujući svojim antioksidativnim sposobnostima, mogu usporiti oštećenje organa, koja nastaju kao posledica starenja organizma.

Reishi gljive samim tim što pozitivno utiču na srce i krvne sudove, utiču na smanjenje štetnog holesterola, sprečavaju oksidativno oštećenje ćelija, održavaju zdravlje bubrega i utiču na jačanje životne energije (Qi), usporavaju proces starenja i održavaju vitalnost organizma. Sve ovo sa punim pravom opravdava epitet koji joj je dat “pečurka besmrtnosti”.

UPOTREBA:

2×2 kapsule dnevno. Dnevna doza se ne sme prekoračivati.

Aktivni sastojci u 4 kapsule:

Suvi ekstrakt gljive Reishi (Ganoderma Lucidum) – 1200 mg

Od toga polisaharidi – 360 mg

Suvi ekstrakt acerole (Malphigia punisifolia) 17% Vitamin C – 160 mg

Vitamin C iz Acerole (Malphigia punisifolia) – 27 mg

UPOZORENJE:

Proizvod nije namenjen deci, trudnicama, dojiljama kao i osobama preosetljivim na njegove sastojke.

CENA 4080.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.MagnetniNakit.com možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.MagnetniNakit.com možete kupiti samo od distributera kompanije.
pozovite već danas – 00 381 63 342 380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Reishi ekstrakt”